Απαντήσεις σε Ερωτήματα Νομοθεσίας

 

Πολεοδομικές Λύσεις

Στείλε το ερώτημα νομοθεσίας που σε απασχολεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 

Απαντήσεις για το θεσμικό καθεστώς που διέπει μια περιοχή, απαντήσεις με επισημάνσεις που θα αποδίδουν σαφώς την εφαρμογή της νομοθεσίας ή τα επικίνδυνα «κενά» και σχόλια που θα αναδεικνύουν τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση με την υπογραφή του ειδικού και την εγκυρότητα της Δομικής Συμβουλευτικής.
 

Υποστήριξη και συντονισμό με νομικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση, Αξιοποίησε την εμπειρία και την γνώση της ομάδας μας, λάβε έγκυρες και τεκμηριωμένες απαντήσεις μετά από αξιολόγηση έμπειρων Μηχανικών και στελεχών μας.

 

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ‘’Απαντήσεις σε Ερωτήματα Νομοθεσίας’’ προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη λόγω φόρτου εργασίας της ομάδας.

Με νεώτερο μήνυμα θα σας ενημερώσουμε για την επανέναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας.»

Σύμβουλος Πολεοδομικών θεμάτων

Έλεγχος του Διαγράμματος Κάλυψης για την έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Εξασφάλισε την ορθότητα της μελέτης σου, επαλήθευσε τα δεδομένα της άδειας σου.

Ομάδα έμπειρων Μηχανικών μελετά και ελέγχει το διάγραμμα κάλυψης, επαναϋπολογίζει τα στοιχεία της μελέτης, υποδεικνύει τυχόν ελλείψεις, επισημαίνει διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, προτείνει τεχνικές κατευθύνσεις.

Τεκμηρίωσε την μελέτη σου με την υπογραφή του ειδικού και την εγκυρότητα της ομάδας της Δομικής Συμβουλευτικής.

Κέρδισε χρόνο, Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου παρέχει ο Σύμβουλος Πολεοδομικών θεμάτων.

Περισσότερα

Σεμινάρια online

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία μέλημα και επιδίωξη μας είναι να φέρουμε τον «ειδικό» δίπλα στον επαγγελματία εκεί που τον χρειάζεται και όποτε τον χρειαστεί.

Κοινός παρονομαστής για κάθε μας προσέγγιση είναι η εγκυρότητα της πληροφόρησης με τεκμήρια και η εξάλειψη της απόστασης αφού οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σε σύντομο ή σε πραγματικό χρόνο, οπουδήποτε επιθυμεί ο χρήστης μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου.

Σχεδιασμένα από εμάς διαδικτυακά αυτοτελή, 2ώρα, 3ώρα ή 4ώρα, επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία στοχεύουν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες και το επαγγελματικό σας κύρος, με την συνδυαστική ερμηνεία της πληθώρας των ρυθμίσεων που επηρεάζουν την αξιοποίηση και την διαχείριση των ακινήτων.
Στην πλατφόρμα της Δομικής Συμβουλευτικής ( www.e-domiki.gr ), θα διαμορφώνονται και θα είναι διαθέσιμες, κατά περιόδους, virtual «αίθουσες διδασκαλίας» των 18 ατόμων για επιμορφωτικά σεμινάρια καθορισμένης θεματολογίας, ημέρας, χρόνου και ώρας που θα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους επαγγελματίες σε πραγματικό χρόνο ως τηλεδιασκέψεις.

Περισσότερα

Σχεδίασε το επιμορφωτικό σεμινάριο που χρειάζεσαι για τις ανάγκες σου. Παροχή ειδικών σεμιναρίων και tailor made συμβουλευτικών υπηρεσιών που σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες, μηχανικών, οργανισμών και επιχειρήσεων.
Επέλεξε εσύ την θεματολογία και σε καθορισμένη συνάντηση και διάρκεια, με τον «ειδικό» μας, διευθέτησε, σε πραγματικό χρόνο, τα ζητήματα που σε προβληματίζουν ενισχύοντας έτσι τις γνωσιακές σου ικανότητες σε περιβάλλον εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.
Για την διαδικασία προσωπικής επιμόρφωσης ενημερώσου εδώ.

Περισσότερα

Ενότητες Νομοθεσίας

Οικοδομικοί - Κτιριοδομικοί Κανονισμοί

Ελένη Λεμπέση

Έκδοση οικοδομικών αδειών και Έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας (ΕΕΔΜΚ)

Γιώργος Μαδεμοχωρίτης, Ελένη Μπούτου-Λεμπέση

Αμοιβές και Φοροτεχνικά οικοδομικών αδειών

Γιώργος Μαδεμοχωρίτης

Χρήσεις κτιρίων και Χρήσεις γης

Ελένη Λεμπέση

Τακτοποιήσεις και Προσκυρώσεις

Λεωνίδας Λεωνίδου

Ρυθμίσεις Αυθαιρέτων κατασκευών

Κωνσταντίνος Χαμηλοθώρης, Ελένη Λεμπέση

Εκπαιδευτικά online Σεμινάρια

Nέος οικοδομικός κανονισμόςΑπό Λεμπέση Ελένη
 18 Θέσεις
Επίβλεψη οικοδομικών εργασιών- ευθύνες και αρμοδιότητες μηχανικώνΑπό Γιώργος Μαδεμοχωρίτης
 18 Θέσεις

Με ενδιαφέρει να μαθαίνω για νέα σεμινάρια κ προσφορές.

Δήλωσε Συμμετοχή