Εκπαιδευτικά online Σεμινάρια

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία μέλημα και επιδίωξη μας είναι να φέρουμε τον «ειδικό» δίπλα στον επαγγελματία εκεί που τον χρειάζεται και όποτε τον χρειαστεί.
Κοινός παρονομαστής για κάθε μας προσέγγιση είναι η εγκυρότητα της πληροφόρησης με τεκμήρια και η εξάλειψη της απόστασης αφού οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σε σύντομο ή σε πραγματικό χρόνο, οπουδήποτε επιθυμεί ο χρήστης μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου.

Σεμινάρια online αυτοτελή

Σχεδιασμένα από εμάς διαδικτυακά αυτοτελή, 2ώρα ή 4ώρα, επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία στοχεύουν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες και το επαγγελματικό σας κύρος, με την συνδυαστική ερμηνεία της πληθώρας των ρυθμίσεων που επηρεάζουν την αξιοποίηση και την διαχείριση των ακινήτων.
Στην πλατφόρμα της Δομικής Συμβουλευτικής ( www.e-domiki.gr ), θα διαμορφώνονται και θα είναι διαθέσιμες, κατά περιόδους, virtual «αίθουσες διδασκαλίας» των 18 ατόμων για επιμορφωτικά σεμινάρια καθορισμένης θεματολογίας, ημέρας, χρόνου και ώρας που θα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους επαγγελματίες σε πραγματικό χρόνο ως τηλεδιασκέψεις.
Στις αίθουσες αυτές, όσοι μετέχουν μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας κατά την διάρκεια του σεμιναρίου έχοντας τη δυνατότητα να μοιράσουν τον ήχο ή την εικόνα από την κάμερα ή/και την οθόνη του υπολογιστή τους ή ακόμη και να σχεδιάσουν ένα σκαρίφημα στην κοινόχρηστη οθόνη «πίνακα» της αίθουσας. Φυσικά, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μαγνητοσκοπημένο σε βίντεο, όπως το παρακολούθησαν, όποτε και
όπου το θελήσουν.
Θεματολογία σεμιναρίων, τρόπος συμμετοχής, ενημερωθείτε εδώ.
 

Απαραίτητος εξοπλισμός :

Σύνδεση Internet, Υπολογιστής Laptop ή Desktop, Ηχεία  ( Μπορείτε να παρακολούθησετε το σεμινάριο και μέσω tablet αλλά δεν συνιστάται)

Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάμερα και Μικρόφωνο

Σεμινάρια σχεδιασμένα από εσάς

Σχεδίασε το επιμορφωτικό σεμινάριο που χρειάζεσαι για τις ανάγκες σου. Παροχή ειδικών σεμιναρίων και tailor made συμβουλευτικών υπηρεσιών που σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες, μηχανικών, οργανισμών και επιχειρήσεων.
Επέλεξε εσύ την θεματολογία και σε καθορισμένη συνάντηση και διάρκεια, με τον «ειδικό» μας, διευθέτησε, σε πραγματικό χρόνο, τα ζητήματα που σε προβληματίζουν ενισχύοντας έτσι τις γνωσιακές σου ικανότητες σε περιβάλλον εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.
Για την διαδικασία προσωπικής επιμόρφωσης ενημερώσου εδώ.